Louie Brodde e. Muscle Massive u. Leonas Yessi

In Nyheter by Maria

Vårt ”barnbarn” Louie Brodde var med i både E3-final och Kriteriefinal förra året. Igår gjorde Louie sin andra start som fyraåring i 100 000 kronors-loppet ”Damklubbens stora fyraåringspris” i Umeå. Louie infriade det stora favoritskapet och såg verkligen fin ut vid sin överlägsna seger. Vi vet att man håller Louie högt i Stall Svante Båth.

Louie Brodde är efter Muscle Massive och Leonas Yessi. Idag åkte vi till Salsbro Stuteri med Leonas Yaffa för inseminering med Muscle Massive. Leonas Yessi och Leonas Yaffa är helsystrar med Credit Winner som pappa. En annan mycket fin häst som har Muscle Massive som pappa och Credit Winner som morfar är Cruzado de la Noche.

Nu hoppas vi allt går bra med Yaffa så att vi får se fram emot ett mycket intressant föl nästa år.